Újdonságok itt: MÜPRO Online-Shop

03.07.2023 - Új: VARIO csuklórendszer sínekhez és tartóprofilokhoz

Meglévő vagy új építési helyzetekben gyakran szükséges a vázszerkezetek megerősítése, vagy a sínek és profilok merevítése a kereskedelemben kapható technológiával, például menetesszárak segítségével. A MÜPRO új VARIO csuklórendszere maximális rugalmasságot kínál, és lehetővé teszi a szerkezethez való variálhatóságot és a vázszerkezetek megbízható merevítését. A fokozatmentes szögbeállítás különösen felhasználóbaráttá teszi a rendszert, és rugalmas és egyszerű telepítést tesz lehetővé.


A sajtóközleményhez


12.11.2021 - Üdvözöljük az új MÜPRO online áruházban!

Örömmel mutatjuk be Önnek az új MÜPRO weboldalt és különösen az új online áruházunkat! 

Fedezzen fel egy modern online boltot, amely számos új funkcióval rendelkezik:

  • Vonzó design, intuitív navigáció és felhasználóbarát felhasználói felület
  • Új funkciók, például vonalkód-leolvasók, felhasználói önkezelés, jóváhagyási folyamatok, ...
  • Az Ön számára optimalizált, bevált funkciók: rendelések áttekintése, sablonok, bevásárlókosár -projektek elosztása, számítási programok, ...

… és még sok más!


Közvetlenül a bolt területén

A sajtóközleményhez

Van kérdése az üzlettel kapcsolatban? A GYIK -hez


05.11.2021 - Új: rugalmas csapágy a nehéz csövek rögzítéséhez

A csövek rögzítésére szolgáló rugalmas megoldások iránt kereslet van az ipari és az üzemi tervezésben. A MÜPRO új, folyamatosan állítható magasságú és dőlésszögű csőtartói megfelelnek ennek a követelménynek. Az ugyancsak új illeszkedő rögzítő készleteknek csúszólemezzel és anélkül, valamint a többi tartozéknak köszönhetően a csőcsapágyak gyorsan és egyszerűen bővíthetők vezető-, csúszó- vagy fixpontos csapágyakká az építkezésen.


A sajtóközleményhez


29.10.2021 - Itt vagyunk az Ön számára

Még ezekben a kihívásokkal teli időkben is támogatjuk Önt szolgáltatásainkkal és termékeinkkel, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy továbbra is ellátást kapjanak.

A MÜPRO Csoport a termékek nagy részét maga gyártja, ezért a gyártási folyamatban nagymértékben függetlenek vagyunk a külső feldolgozó és szolgáltató vállalatoktól, és jelenleg hat különböző európai beszállítótól szerezzük be acélunkat. A további anyagbeszerzések tekintetében is széles körben helyzetben vagyunk, és nem függünk a jelenleg érintett piacoktól. Ezért kompenzálhatjuk az esetleges részleges meghibásodásokat, és ezáltal csökkenthetjük termékeink gyártási és szállítási képességének kockázatát.

Cégünket jelenleg nem érinti jelentősen a "Corona vírus". Ennek ellenére természetesen megelőző intézkedéseket tettünk a MÜPRO Csoport minden dolgozójának mindennapi munkája érdekében.

A jelenlegi helyzetnek megfelelően és az általunk hozott intézkedések alapján jelenleg nem feltételezünk jelentős hatást a teljesítőképességre. Sokkal inkább meg vagyunk győződve arról, hogy a MÜPRO Csoport megbízható szállítója az SHK rögzítési technológiának, különösen ezekben a rendkívüli és nehéz időkben.

Ha bármilyen kérdése van ezzel vagy más témával kapcsolatban, kérjük, bármikor lépjen kapcsolatba velünk.


Kapcsolatfelvétel most