Impresszum

MÜPRO Magyaroszàg kft.

Gubacsi út 32

1097 Budapest

Magyarország


Ügyvezető : Dávid-Kiss Nóra

Cégjegyzékszám : 01-09-679324


Elérhetőségeit:

Telefon: +36 1 348 04 40

Fax: +36 1 348 04 39

E-Mail: info@muepro.hu

Felelősség a tartalomért

Szolgáltatóként az oldalakon megjelenő saját tartalmakért az általános törvényi előírások szerint vállalunk felelősséget. Nem vagyunk azonban kötelesek a közölt vagy tárolt külső információkat felügyelni vagy az esetleges jogellenes tevékenységre utaló körülményeket vizsgálni. Ez nem érinti az általános törvényi szabályozás hatálya alá eső, információk eltávolítására vagy letiltására vonatkozó kötelezettségeket. A felelősségvállalás azonban csak attól az időponttól lehetséges, amikor egy konkrét jogsértés a tudomásunkra jutott. A jogsértések ismertté válása esetén az érintett tartalmakat haladéktalanul eltávolítjuk.

Felelősség a külső hivatkozásokért

Ajánlatunk harmadik felek honlapjaira mutató linkeket tartalmaz, ezek tartalmára nekünk semmilyen befolyásunk nincs, a külső tartalmakért ezért semmilyen felelősséget nem vállalunk. A linkelt oldalak tartalmáért a mindig az adott szolgáltató vagy az oldal üzemeltetője felel. A linkelt oldalakat a hivatkozás létrehozásakor ellenőriztük a lehetséges jogsértések vonatkozásában, és akkor nem volt észlelhető jogellenes tartalom. 

Ugyanakkor a linkelt oldalak tartalmának folyamatos ellenőrzése nem várható el, ha nincs konkrét jogsértésre utaló jel. A jogsértések ismertté válása esetén az érintett linkeket haladéktalanul eltávolítjuk. 

Szerzői jog

Az oldalak üzemeltetője által létrehozott tartalmak és az oldalakon közzétett művek a német szerzői jog hatálya alá esnek. Sokszorosításuk, felhasználásuk, terjesztésük és bármilyen, a szerzői jogi határokon túlmenő értékesítésük a mindenkori szerző, illetve létrehozó írásbeli engedélyéhez kötött. Az oldalak letöltése és másolása csak magánjellegű, nem kereskedelmi felhasználásra megengedett.

Amennyiben az oldalak tartalmait nem az üzemeltető hozta létre, úgy tiszteletben kell tartani a harmadik fél jogait. Az ilyen tartalmakat külön jelöljük. Ha mindezek ellenére a szerzői jog megsértését észleli, kérjük, jelezze. A jogsértések ismertté válása esetén az érintett tartalmakat haladéktalanul eltávolítjuk.   

Fotók

fotolia.com, Ulrich Schepp/FFM