A MÜPRO mint munkáltató

Közös siker

A globális gyártó- és kereskedelmi vállalatként működő MÜPRO sokféle lehetőséget és perspektívát kínál az elkötelezett és teljesítményorientált munkatársak számára. Lapos, átlátható szervezeti struktúrájával, gyakorlatias projektjeivel és sokoldalú tevékenységi területeivel a MÜPRO kiváló keretfeltételeket teremt az izgalmas munkához.


Tevékenységi köreink

Vállalati központunk a Wiesbaden található, ahol több különböző részleg: a logisztika, a termékfejlesztés, a termékmenedzsment és -marketing, a számvitel, valamint a HR, a kommunikáció és az IT dolgozik együtt cégünk sikeréért. Emellett a belföldre és a külföldre értékesítő belső munkatársaink, valamint alkalmazástechnikus kollégáink is innen fejtik ki tevékenységüket.

Üzletkötőink ezzel szemben folyamatosan úton vannak, és szaktanácsaikkal Németországszerte bárhol a MÜPRO-ügyfelek rendelkezésére állnak. Látogatásaikra saját home office-ukból indulnak el, hogy helyi szinten a lehető legjobb támogatást nyújthassák. Ezenkívül regionális műszaki értékesítési tanácsadókat is foglalkoztatunk, akik az értékesítési részleggel az építkezési helyszíneken vagy a projektek során helyben működnek együtt.   


Fontos számunkra

Olyan munkatársakat keresünk, akik kompetenciáikkal, kezdeményezőkészségükkel, elhivatottságukkal és jó ötleteikkel velünk együtt kívánnak sikeressé válni a jövőben. Az egyéni kezdeményezésekhez mozgástérre van szükség, ezért hogy lendületéből ne veszítsen, nálunk rögtön az első naptól önálló felelősséggel járó feladatokra számíthat.

Mi a MÜPRO-nál az egymással való nyílt, őszinte és tiszteletteljes kommunikáció hívei vagyunk, a nálunk tapasztalható jó és bizalmon alapuló munkahelyi légkör büszkeséggel tölt el bennünket. Mindez vonatkozik vezetőinkre is, akik nyitott fülekkel fogadják a felvetéseket, és mindig a csapat mögött állnak.

Szeretne a MÜPRO részévé válni?