Értékesítési karrier

Szakértelem és szenvedély

Kezdje karrierjét a MÜPRO értékesítési csapatában! Ügyfeleinknek a lehető legnagyobb támogatást szeretnénk nyújtani, értékesítő csapatunknak ezért folyamatosan szüksége van erősítésre.

Alapvető elvárások

Műszaki hozzáértés és üzletkötői tehetség – egy tökéletes kombináció, amellyel sikeres lehet nálunk.

Műszaki hozzáértés

A MÜPRO ügyfelei nem termékeket, hanem megoldásokat vásárolnak. Munkatársainknak ezért magas szakmai kompetenciákkal kell rendelkezniük a hasonlóan színvonalas tanácsadás nyújtásához. A siker alapja tehát a tanulási vágy és a termékeink iránti érdeklődés. Természetesen megfelelő betanulás biztosításával, illetve hosszútávú, szakmai támogatással mi is segítünk ezeket a kompetenciákat megszerezni, majd pedig folyamatosan fejleszteni.

Üzletkötői tehetség

A tehetséges értékesítők szívesen vannak emberek között, és lelkesedést tudnak ébreszteni bennük a termékek iránt. Kommunikatívak, és határozott, pozitív meggyőzőerővel rendelkeznek. Az igazi tehetségek nem bizonytalanodnak el a visszaesésektől, és minden siker motiválóan hat rájuk. Mi a MÜPRO-nál olyan ambiciózus embereket keresünk, akik nemcsak rendelkeznek ezzel a tehetséggel, hanem azt kamatoztatni is szeretnék. Tehetségük továbbfejlesztését coachinggal és egyéni támogatással segítjük. 

Kezdje karrierjét a MÜPRO-nál!