Új webáruházzal jelentkezik a MÜPRO

A felhasználói irányítás és a termékkosár praktikus útmutatóinak és továbbfejlesztett funkcióinak köszönhetően a termékek kiválasztása és megrendelése még kényelmesebbé és gyorsabbá vált.

A MÜPRO www.muepro.hu címen új webáruházzal jelentkezik. A webáruház mögött egy kiválóan működő, műszaki biztonságot nyújtó szoftver áll, amely garantálja az online megrendelések gyors, megbízható lebonyolítását. A továbbfejlesztett felhasználói felület, illetve az új, intuitív szűrő- és keresőfunkciók segítségével mindössze néhány kattintással eljutunk a keresett termékhez.

„Az én MÜPRO-m” felületen található új funkciókkal egyéni beállítások is lehetővé válnak, így többek között az új felhasználó létrehozása, a jogosultságok vagy a jóváhagyási folyamatok teljesen egyedi igények alapján is kialakíthatók: például szabadon hozzáadhatunk további felhasználókat a fiókunkhoz, ugyanakkor azt is meghatározhatjuk, hogy az új felhasználók betekinthessenek-e a megrendeléstörténetünkbe vagy sem.

Az új Letöltési felületen az összes elérhető tartalmat egyetlen helyen találjuk összegyűjtve, a szükséges műszaki dokumentumokhoz vagy információs anyagokhoz így pillanatok alatt hozzá lehet férni, és azokat ingyenesen le lehet tölteni.

Az új eszközökön túl a régi webáruház jól bevált funkcióit is megtaláljuk – immár optimalizálva – az új webáruházban, például termékkosarakat rendelhetünk hozzá a projektekhez, beállíthatjuk a megrendelőlapokat, vagy lehívhatjuk a megrendelések történetét.

Az új műszaki és funkcionális szolgáltatások mellett nemcsak a webáruház, hanem más internetes megjelenések is tartalmaznak olyan célzott elérhetőségeket, amelyeken keresztül az aktuálisan felmerülő kérdésekre gyorsan, egyszerűen kaphatunk választ a megfelelő szakembertől. „Továbbra is nagyon fontos számunkra, hogy közvetlen kapcsolatban legyünk a vevőinkkel. Új webáruházunk digitális formában egészíti ki offline szolgáltatásainkat a vevőszolgálat és az értékesítés területén“ – magyarázza Lars Naumann, a MÜPRO GmbH ügyvezető igazgatója. A webáruház újraindulása meghatározó része a rögzítéstechnológiai, zaj- és tűzvédelmi termékeket gyártó MÜPRO digitális stratégiájának, hiszen a vállalat célja az, hogy online is a lehető legjobb termékeket és szolgáltatásokat nyújtsa vevőinek, és továbbra is jövőképes partnerként jelenjen meg az e-kereskedelemben.