Beszállítók

Lieferanten

A MÜPRO továbbra is dinamikusan fejlődik. Növekedjen Ön is velünk!

Szállítási programunkat folyamatosan bővítjük, ezért mindig keresünk olyan beszállítókat, akik szeretnének velünk együtt fejlődni és sikeressé válni.

Ezt várjuk el beszállító partnereinktől

Amennyiben érdekli a MÜPRO-val való együttműködés, akkor feltételezhetően Önnek is ugyanolyan fontos az emberek és a természet iránti tisztelet, illetve a fenntarthatóság, mint nekünk. Beszállítóinktól a gyártás és a kereskedelem területén is elvárjuk a környezeti és társadalmi fenntarthatóságot, beleértve a CO2-kibocsátást és más ökológiai vonatkozásokat is. Központi jelentőséggel bír számunkra, hogy beszállító partnereink is vállalati értékeinkkel összhangban működjenek, és kötelező érvénnyel garantálják számunka az emberi jogok tiszteletben tartását, különös tekintettel a gyermekmunka tilalmára, valamint a környezetvédelmi és korrupcióellenes törvények, illetve a termékbiztonságra és az átláthatóságra vonatkozó előírások betartására.

Így válhat a MÜPRO beszállítójává

Ha úgy érzi, hogy saját területén a legjobbak közé tartozik, és szeretne partneri együttműködés keretében velünk együtt tovább növekedni, akkor kérjük, töltse ki a beszállítói adatlapot, és küldje el nekünk e-mailben. Adatait alaposan átnézzük, majd hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.
További kérdései vannak?