Jelentkezés

Jelentkezés a MÜPRO-hoz

Legyen része egy tradíciókkal és jövőképpel egyaránt rendelkező vállalatnak, és jelentkezzen a MÜPRO-hoz! A jelentkezéshez itt talál néhány hasznos tippet és tudnivalót.

Jelentkezési folyamat

HR osztályunk az érintett részleggel együttműködve minden beérkezett jelentkezést gondosan átnéz. Ezért kérjük, legyen megértéssel, mivel a kiválasztási folyamat némi időt veszi igénybe. A lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatjuk jelentkezése státuszáról. 

Tipp: Amennyiben sikerül elsőre hiánytalanul kitölteni a jelentkezési lapot, nem lesz szükség további adatok vagy dokumentumok bekérésére, ezzel pedig felgyorsul a jelentkezési folyamat. Ne felejtse el a legkorábbi kezdési időpontot és a fizetési igényét sem megadni, ugyanis ezekre az információkra is szükségünk van jelentkezése feldolgozásához. Az állásprofilban meghatározott készségeknek legjobban megfelelő jelentkezők egy szűkebb listára kerülnek.

Jelentkezés az összes egyéb vállalati területre

A személyes kapcsolatfelvétel első lépése egy rövid telefonos interjú lehet, amelynek keretében megismerkedünk Önnel, és tisztázzuk az esetlegesen felmerült kérdéseket. Amennyiben meghívjuk Önt egy személyes beszélgetésre, akkor erre rendszerint a MÜPRO Wiesbaden központjában kerül sor. A beszélgetésen, amelyen általában az adott szakterület és a személyzeti részleg egy-egy képviselője vesz részt, Önnek lehetősége lesz megismerni a MÜPRO-t, mi pedig kaphatunk egy képet Önről mint potenciális munkatársunkról.

Az alkalmazásáról végül egy második személyes elbeszélgetés alapján döntünk. A jelentkezési folyamat az adott pozíciótól függően teszteket (írásbeli vagy online) is magában foglalhat.

Jelentkezés területi képviselőnek / Key Account Management

Amennyiben területi képviselői pozícióra kíván jelentkezni, a folyamat első lépése általában egy rövid, személyes bemutatkozó beszélgetés az Ön régiójának területi értékesítési vezetőjével.
Ha ez jól sikerül, egy intenzív, komplex interjú következik a MÜPRO Wiesbaden központjában. Itt egy értékesítési vezető mellett általában a személyzeti részleg egyik képviselője is részt vesz.

Ezután rövid időn belül döntést hozunk a szerződési ajánlatról.

Tippek a sikeres jelentkezéshez


Hogyan jelentkezzem?

Kérjük, hogy jelentkezési anyagát online jelentkezési felületünkön keresztül nyújtsa be, ahol automatikusan nyitunk Önnek egy jelentkezési fiókot. A maximális átláthatóságot és a személyes adatainak védelmét az adatvédelmi törvény garantálja. Az emailben vagy postai úton beküldött jelentkezéseket nem áll módunkban feldolgozni.


Milyen iratokat csatoljak a jelentkezésemhez?

Ahhoz, hogy rögtön már a jelentkezési folyamat elején a lehető legteljesebb képet kapjuk eddigi szakmai pályafutásáról, kérjük, hogy a beküldött iratok között szerepeljen egy kísérőlevél, egy motivációs levél, egy önéletrajz (táblázatos formában, az évek és hónapok megjelölésével), munkáltatói igazolások, valamint iskolai és szakmai bizonyítványok.  


Jelentkezhetek az álláshirdetésektől függetlenül is?

Jelentkezési portálunkon arra is van lehetőség, hogy az ott található álláshirdetésektől függetlenül is jelentkezzen, ugyanis mindig szívesen fogadjuk motivált és képzett jelöltek jelentkezését. 

Az önállóan kezdeményezett jelentkezéseknél fontos, hogy azok informatívak legyenek. Kérjük, feltétlenül jelölje meg, elsősorban mely területek és pozíciók érdeklik, és miért tartja magát alkalmasnak ezekre a területekre. Amennyiben profilja felkelti az érdeklődésünket, még ha éppen nem is tudunk Önnek állást ajánlani, iratait – az Ön beleegyezésével – felvesszük az adatbázisunkba, hogy egy későbbi alkalommal kapcsolatba léphessünk Önnel. Erre egyes esetekben rövid időn belül lehet számítani. 


Kihez fordulhatok, ha további kérdéseim vannak?

HR-csapatunk természetesen szívesen áll a rendelkezésére. Hívjon minket munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között a +36 1 348 04 40-es központi számon, vagy küldje el kérdéseit emailben a personalmanagement@muepro.de címre, mi pedig igyekszünk rövid időn belül válaszolni.

Kérdései vannak a jelentkezéssel kapcsolatban?