Unternehmen

A MÜPRO-ról

A MÜPRO egy gyorsan fejlődő, nemzetközi színtéren is aktív vállalatcsoport, amely világszerte számos leányvállalattal és értékesítési partnerrel büszkélkedhet. Az általunk kínált rögzítési megoldásoknak és prémium termékeknek köszönhetően cégünk

  • a rögzítéstechnika
  • a zajvédelem és
  • a tűzvédelem

területén piacvezető pozíciót ért el. A tervezésnél és a gyártásnál is több mint 60 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, így a „Németországban tervezett" felirattal ellátott MÜPRO-termékek napjainkban már világszerte mindenhol megtalálhatók.

Rendszermegoldásainkat kiváló minőség és gazdaságosság jellemzi, felhasználási körük az épületgépészet valamennyi részterületétől egészen az ipari létesítményekig terjed. Jól variálható termékekeinket ráadásul olyan széles spektrumban kínáljuk, hogy azok az adott ügyfél vagy megrendelés igényéhez igazodva, egyedileg is legyárthatók.

A teljes fejlesztési, gyártási és szállítási folyamat végigkísérése mellett a rögzítések részletkidolgozásával, az építés helyszínén pedig szaktanácsadással is támogatjuk ügyfeleinket. Ezenkívül személyre szabottan, megbízható módon teljesítünk olyan vevői igényeket is, mint bizonyos részegységek előszerelése, extra csomagolások és szállítások vagy költségkímélő helyi raktározás. Sokéves tapasztalattal rendelkezünk még a rögzítéstechnika olyan speciális területein is, mint tisztaterek, alagutak vagy a nagy terhek rögzítése. A hajóépítés során felmerülő rögzítési feladatokra vállalatcsoportunk hamburgi székhelyű tagja, a MÜPRO Maritim specializálódott.