Miben vagyunk kiemelkedőek

Miben vagyunk kiemelkedőek

Márkás termékek, 'Engineered in Germany'

A MÜPRO Németországban tervezett rögzítési és zajvédelmi rendszereket gyárt és értékesít. Sok éves piaci tapasztalatunkkal a csőrögzítés és a zajvédelem németországi úttörőjének számítunk.

Innováción alapuló növekedés

Termékprogramunk valós értéktöbbletet teremtő innovációk általi, folyamatos javítása és bővítése révén cégünk 1964-es megalapítása óta a rögzítéstechnika egyik vezető szállítójává fejlődtünk. A MÜPRO világszerte a haladás és minőség fogalma.

Számunkra az ügyfélszolgálat az első

Különösen nagy hangsúlyt fektetünk ügyfeleink teljes körű kiszolgálására. Minden tervezési lépésnél szakértelemmel és tanácsadással állunk Ön mellett: Részletes tanácsokat adunk a termékválasztáshoz, támogatjuk Önt a projektmenedzsmentben és igény esetén egyedileg összehangolt megoldásokat kínálunk minden vonatkozásban – mindezt rendszeresen tanúsított minőségmenedzsmentünk keretében.

A legkorszerűbb folyamatokon alapuló, gördülékeny munkamódszerek

A teljes körű számítástechnikai kiegészítés gördülékeny, digitális csatolófelületeket kínál, és cégünknél legalább annyira magától értetődő, mint az ügyfélorientált logisztika: Az esetek többségében az árut 24 órán belül eljuttatjuk Önhöz – gyorsan és megbízhatóan.