A MÜPRO-ról

A MÜPRO-ról

MÜPRO – Haladás és minőség

A MÜPRO egy gyorsan fejlődő, nemzetközi színtéren is aktív vállalatcsoport, számos leányvállalattal és értékesítési partnerrel a világ minden táján. Az általunk kínált rögzítési megoldásoknak és prémium termékeknek köszönhetően cégünk piacvezető a rögzítéstechnika, a hangszigetelés és a tűzvédelem területén. Termékeink "Németországban tervezett" felirattal vannak ellátva – hiszen a tervezésnél és a gyártásnál is több mint 50 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. A MÜPRO-termékek napjainkban már világszerte mindenhol megtalálhatók.
 

Kiváló minőségű rögzítési megoldások valamennyi alkalmazási területen

Rendszermegoldásainkat kiváló minőség és gazdaságosság jellemzi. Felhasználási körük az épületgépészet valamennyi részterületétől egészen az ipari létesítményekig terjed. Mindemellett olyan variálható termékek széles spektrumát kínáljuk, amelyek az adott ügyfél vagy megrendelés igényéhez igazodva, egyedileg legyárthatók.
 

A tanácsadás az erősségünk

A fejlesztési, gyártási és szállítási folyamatot végigkísérve teljes körű tanácsadással és szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az építkezéseknél a rögzítések részletkidolgozásával, az építés helyszínén szaktanácsadással támogatjuk ügyfeleinket. Azon vevői igényeket, mint bizonyos részegységek előszerelése, extra csomagolások és szállítások, vagy pedig költségkímélő helyi raktározás, személyre szabottan, megbízható módon teljesítjük. 
 

Átfogó gyakorlati ismeretekkel rendelkező szakértő

Még a rögzítéstechnika olyan speciális területein is, mint a tisztaterek vagy az alagutak, az épületek megelőző tűzvédelme, tűzálló rögzítések vagy nagy terhek rögzítése, sokéves tapasztalattal rendelkezünk. A hajóépítés során felmerülő rögzítési feladatokra hajóépítési termékprogramjával vállalatcsoportunk egyik tagja, a MÜPRO Maritim specializálódott.