Beszállítók

Beszállítók

A MÜPRO továbbra is dinamikusan növekszik. Növekedjen Ön is velünk! Szállítási programunkat folyamatosan bővítjük, és alkalmas beszállítóknak szívesen adunk esélyt arra, hogy velünk együtt fejlődjenek.Amennyiben érdekli Önt a MÜPRO val történő együttműködés, akkor kívánatos, hogy az emberek és a természet iránti tisztelet, illetve a fenntarthatóság ugyanolyan fontos legyen Önnek, mint nekünk. Beszállítóinktól a gyártás és a kereskedelem területén is elvárjuk a környezet és a társadalom iránti elkötelezettséget, beleértve a CO2-kibocsátást és más ökológiai vonatkozásokat is. Központi jelentőséggel bír számunkra, hogy beszállító partnereink is vállalati értékeinkkel összhangban működjenek, és kötelező érvénnyel garantálják számunka az emberi jogok tiszteletben tartását, különös tekintettel a gyermekmunka tilalmára, a környezetvédelmi és korrupcióellenes törvények, a termékbiztonságra és az átláthatóságra vonatkozó előírások betartására.

Ön a saját területének legjobbjai közé tartozik és szeretne partneri együttműködés keretében velünk együtt tovább növekedni? Akkor kérjük töltse ki a szállítók adatlapját a lehető legteljesebben és küldje el e-mailben nekünk. Adatait alaposan átnézzük, majd hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel. 

Letöltések

Szállítók adatlapját

Szállítók adatlapját

Ön a saját területének legjobbjai közé tartozik és szeretne partneri együttműködés keretében velünk együtt tovább növekedni? Akkor kérjük töltse ki a szállítók adatlapját a lehető legteljesebben és küldje el e-mailben nekünk (purchasing@muepro.de).

Beszerzési feltételek

Beszerzési feltételek

MÜPRO Services GmbH

Adatvédelmi tájékoztató általános

Adatvédelmi tájékoztató általános


Leendő munkavállalók jelentkezésének adatkezelési tájékoztatója

Leendő munkavállalók jelentkezésének adatkezelési tájékoztatója