Jelentkezés a MÜPRO-hoz

Jelentkezés a MÜPRO-hoz

Váljon Ön is nagy hagyományokkal és jövőképpel rendelkező cégünk részévé. Jelentkezzen cégünkhöz! Itt megtalálja a MÜPRO-hoz történő jelentkezéssel kapcsolatos tippjeinket és tudnivalóinkat.

A jelentkezés folyamata a MÜPRO-nál

Kérjük, jelentkezési iratait Online jelentkezési platformunkon keresztül, vagy e-mailben juttassa el. A digitális út meggyorsítja jelentkezésének feldolgozását. Ettől függetlenül természetesen postai úton beküldött jelentkezését is elfogadjuk. Kérjük, ez esetben jelentkezését postai címünkre juttassa el.

Személyzeti osztályunk az illetékes területtel együttműködve minden jelentkezést gondosan feldolgoz. Kérjük, legyenek megértéssel, mivel a kiválasztási folyamat némi időt veszi igénybe. A lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatjuk Önt jelentkezése állapotáról. Tipp: Amennyiben már elsőre teljes körű jelentkezést küld be, akkor ezzel megelőzhető, hogy utólag nagy időráfordítással kelljen adatokat vagy dokumentumokat bekérni, így hozzájárul a jelentkezési folyamat felgyorsításához. A személyes kapcsolatfelvétel első lépése egy telefonos interjú lehet, melynek keretében röviden megismerkedünk Önnel és tisztázzuk az esetlegesen felmerült kérdéseket. Amennyiben meghívjuk Önt egy személyes beszélgetésre, akkor erre általában a MÜPRO hofheim-wallaui központjában kerül sor. Ezeken általában az adott szakterület és a személyzeti részleg egy-egy képviselője vesz részt. Lehetősége lesz megismerni a MÜPRO-t, mi pedig megismerjük Önt, mint potenciális munkatársat. A cégvezetés részvételével lefolytatott, második személyes elbeszélgetés képezi a felvételi döntés alapját. Pozíciótól függően kisebb tesztekre (írásban vagy online) is sor kerülhet a jelentkezési folyamat részeként.

Jelentkezési dokumentumok

Minél több releváns információt kapunk Önről jelentkezőként, annál jobb. Jelentkezésének célszerű tartalmaznia egy motivációs levelét, egy szakmai önéletrajzot és a releváns képzettséget igazoló okiratokat.

Motivációs levél

A jelentkezés alapját a motivációs levél képezi, melynek a következőket célszerű tartalmaznia::
  • A pozíciót, amelyre jelentkezik (saját kezdeményezésű jelentkezés esetén a szakterületet): E-mailes és postai jelentkezésnél is kérjük, adja meg a tárgyban a pozíció álláshirdetésben szereplő rövidítését (pl. VMA SH vagy MA DSA). Ez rendkívüli mértékben megkönnyíti az iratok kezelését és továbbítását.
  • A jelentkezés hátterében álló személyes motivációk és indokok: Váljon egyértelművé, hogy miért érdeklődik a MÜPRO által meghirdetett pozíció iránt, és miért éppen Ön lenne a megfelelő jelölt az adott állásra.
  • Leghamarabbi kezdési időpont: Kérjük, tájékoztasson minket az esetlegesen fennálló felmondási határidőkről, hogy ezeket figyelembe tudjuk venni a folyamat során.
  • Jövedelemelvárás: Jövedelemelvárása nagyon fontos ahhoz, hogy jelentkezését fel tudjuk dolgozni! Kérjük, adja meg közelítőleges éves bruttó jövedelem elvárását. Az adatot természetesen objektíven, az Ön képzettségét és a szabad álláslehetőségeket figyelembe véve ellenőrizzük.

Önéletrajz

Emellett szükségünk van egy táblázatos önéletrajzra, melyben teljes körű és pontos hónapmegjelölésekkel (pl. 2010/01-től 2011/03-ig) feltünteti szakmai pályafutásának állomásait, általában az iskolai képzés lezárásától kezdve. A szülési szabadság, munkanélküliség stb. szintén fontos információ számunkra, ezért kérjük, ezt is tüntesse fel önéletrajzában – csak így tudunk teljes körű benyomást kialakítani Önről.

Képzettséget igazoló okiratok

Olyan releváns igazolásokkal, mint:
  • Végbizonyítványok,
  • Munkavégzési bizonyítványok
  • Tanúsítványok és oklevelek
teljessé teheti jelentkezését. Kérjük, jelentkezési iratait lehetőség szerint PDF vagy Word formátumban, egy fájlként csatolja. Ez megkönnyíti számunka a jelentkezés feldolgozását.

Saját kezdeményezésű jelentkezés

Mindig szívesen fogadjuk motivált és képzett jelöltek jelentkezését. A saját kezdeményezásű jelentkezéseknél fontos, hogy azok nagyon tartalmasak legyenek. Kérjük, feltétlenül jelölje meg, hogy mely területek és pozíciók érdeklik Önt, és Ön miért alkalmas erre a területekre.
Amennyiben profilja felkelti az érdeklődésünket, akár annak ellenére is, hogy éppen nem tudunk Önnek állást ajánlani, akkor (az Ön beleegyezésével) iratait felvesszük a jelentkezői állományba, és egy későbbi alkalommal esetlegesen kapcsolatba lépünk Önnel. Ez egyes esetekben akár nagyon gyors is lehet.

Jelentkezési kapcsolattartó a HR-részlegen

Személyzeti csapatunk szívesen válaszol felmerült kérdéseire. Kérdéseit küldje e-mailben a personalmanagement@muepro.de címre, vagy hívjon minket munkanapokon 8:00 és 17:00 között. A központ telefonszáma +36 1 348 04 40.