A MÜPRO BIM-adatokat tesz hozzáférhetővé

A MÜPRO BIM-adatokat tesz hozzáférhetővé

A Building Information Modeling - azaz épületinformációs modellezés, röviden BIM - az adatbevitel, adatcsere, szimuláció és elemzés, illetve a részt vevő felek közötti kommunikáció teljes folyamatát öleli át.

A BIM egy központi 3D-adatmodellen keresztül összeköti az építtetőket, építészeket, szaktervezőket, szerelőket, illetve egyéb kivitelező cégeket. A projektek tervezése, elemzése és kivitelezése során leegyszerűsíti a kommunikációt a részt vevő felek között, de jól használható a későbbi üzemeltetés során is.

A MÜPRO mostantól BIM-adatokat tesz elérhetővé a BIM/CAD-könyvtárában. A katalógusban szereplő termékek adatait találják itt meg, az adatbázist folyamatosan bővítjük. Elérése: www.muepro.com/cadclick. A könyvtárból kényelmesen, ingyenesen tudja a termékek adatait minden járatos CAD-programba importálni. A kíválasztott célszoftver és a további feldolgozási igény szerint a termékadatok különböző részletességgel LOD (Level of Detail) és adatformátumban, úgymint az építőiparban általános BIM adatként, IFC-formátumban tölthetők le.

Amennyiben kérdése van a BIM-mel kapcsolatban, szakértőink készséggel állnak rendelkezésére.

Kapcsolat:
Email: bim@muepro.de
Telefon: +49 (6122) 808 505

MÜPRO BIM/CAD-könyvtár

MÜPRO BIM/CAD-könyvtár

BIM/CAD-könyvtárunkban a MÜPRO-katalógusban szereplő valamennyi termék megtalálható. Az adatokat bármilyen szokásos formátumban kényelmesen letöltheti vagy közvetlenül a saját CAD-rendszerébe beillesztheti.

Belépés a MÜPRO BIM/CAD-könyvtárba


Valamennyi támogatott CAD-rendszert megtalálja a következő áttekintésben.

A támogatott CAD-rendszerek áttekintése

Professzionális szoftver 3D-szerkezetekhez

MP Designer 3D

Az MP Designer 3D szoftverrel gyorsan, egyszerűen állíthat elő a MÜPRO termékeiből 3D-szerkezeteket, majd importálhatja azokat a saját CAD-rendszerébe. A szoftvert itt ingyen letöltheti.
 

Képernyővideónkon megmutatjuk, az MP Designer 3D-vel milyen gyorsan, egyszerűen állíthatók elő 3D-szerkezetek.